De laastste week van mijn php is zo goed als vlekkeloos verlopen. Hou me nog steeds aan het 80-20 principe en zorg ervoor dat ik alles goed blijf voorbereiden zodat ik zo min mogelijk voor verassingen kom te staan.  Ook mijn trainingen deze week , slechts 2 x 20 min. gingen erg goed. Ik kon merken dat het wat langer rust houden tussen de trainingen een positief effect heeft gehad op mijn prestaties tijdens de training met de 32kg kettlebell. Ik kon tussen de oefeningen door makkelijker herstellen en had bij verschillende oefeningen meer kracht en meer herhalingen dan voorheen.

Hieronder het resultaat wat 6 weken php en 14 x 20 min kettlebell training voor mij heeft gedaan.

Schermafbeelding 2013-09-10 om 12.32.25

In het resultaat zie je dat ik weer in gewicht ben toegenomen maar dat mijn vet% gezakt is . Het maakt niet uit wat de weegschaal zegt. Het gaat erom dat je vet% daalt en je vet vrije massa gelijk blijft , dan wel stijgt. Kijk vooral in de spiegel en naar je kleding, de weegschaal is slechts een getal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo’n  90% van de sportschool bezoeker heeft als doelstelling afvallen en fitter worden.  Slechts 5% hiervan heeft uiteindelijk ook het gewenste resultaat  , de overige 95% heeft dus NIET of NAUWELIJKS resultaat. Vaak worden ze aan het werk gezet door een fitness instructeur met een standaard schema of zijn ervan overtuigd dat uren cardio de beste oplossing is voor hun probleem.

De afgelopen 6 weken heb ik zo strak als mogelijk een personal hormonal profile gevolgd i.c.m. kettlebell trainingen. Dit na een periode van 10dgn alleen junkfood. Mijn voornaamste motivatie om dit te gaan doen was om eens te kijken wat doet junkfood met je lichaam EN wat kan personal hormonal profiling bijdragen aan de doelstelling die zoveel mensen hebben namelijk afvallen en fitter voelen. En om te laten zien dat wanneer je het juiste doet voor jouw lichaam je doel een stuk sneller bereikt wordt in minder tijd.

bram2Aan het einde van deze 6 weken kan ik concluderen dat je pas door hebt hoe goed je je kan voelen als je een tijdje op de ‘gezonde ‘ toer bent en af en toe weer eens heerlijk los gaat in de Mac of tijdens een feestje. De verschillen tussen gezond en ongezond worden zo duidelijk , dat je dan pas door hebt wat junkfood en ander als ongezond eten bestempeld eten en drinken met je kan doen. Ik denk dat het merendeel niet beseft hoe goed ze zich zouden kunnen voelen door een paar kleine aanpassingen te maken in hun lifestyle. Persoonlijk denk ik dat afvallen het verkeerde doel is. Wanneer je je focust op sterker en fitter worden en een gezonder leef patroon, gaat het afvallen vanzelf.

Ik hoop dat ik de afgelopen 6 weken heb kunnen laten zien dat een gezonder en fitter leven voor iedereen haalbaar is. Ook als je een drukke baan hebt, een hectisch gezin en je andere hobby’s.

Uiteindelijk gaat het erom, hoe graag wil je het !!

 

  • Wil jij nu ook eindelijk je beoogde doelstelling halen ?   phpbanner3
  • Een stuk meer energie ?
  • Lekkerder in je vel zitten ?
  • Er beter uitzien in de spiegel ?
  • Van al je vage klachten af komen ?
  • Een gezondere lifestyle voor de rest van je leven ?

Dan is een personal hormonal profile misschien wel iets voor jou !  Neem voor een afspraak contact op en make that change !

 

Tot  Snel !

 

gr Bram