Hoe werkt het ? 

De meting vindt zittend plaats en je hoeft alleen de sokken en schoenen uit te doen.

Vooraf aan de meting worden er 2 elektrodes op je voorhoofd geplakt, daarnaast plaats je je handen en voeten ook op speciale elektroden. De meting duurt vanaf het moment dat de meting start tot aan de uitslag ongeveer 2 tot 4 min en is volledig pijnloos. 

Na de meting vindt de bespreking plaats. Deze bespreking duurt ongeveer 60 min. en geeft je direct inzicht in hoe je lichaam op dat moment functioneert en wat er eventueel verbeterd kan worden voor een optimale gezondheid. 

Persoonlijk plan 

Na aanleiding van de uitslag en de hulpvraag wordt er een persoonlijk plan opgesteld. Dit plan is specifiek opgesteld op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft om gezonder te worden. De inhoud van het plan kan bestaan uit aanpassingen in voeding  – bewegen  – extra suppletie.  Met dit plan kun je dan zo’n 4 tot 6 weken vooruit. 

Periodieke APK ? / Beter presteren ? 

Iedere ziekte begint met een verstoring van het functioneren van 1 enkele cel . Met een Es Teck meting kun je in een zeer vroeg stadium deze verstoringen al ontdekken en ingrijpen nog voordat je de symptomen hebt.  Het is dus ook ideaal om een periodieke APK keuring te doen voor het lichaam. Iedere 3 maanden een meting zorgt ervoor dat je altijd fit en vitaal door het leven gaat.  

Daarnaast is de Es Teck ook ideaal om de belastbaarheid en gezondheid van (TOP) sporters bij te houden en te checken. Op die manier blijf je als sporter optimaal presteren . 

Voordelen Es Teck Body scan 

  • Meting is kort duurt 2 – 4 min
  • Meting is NIET invasief . Er komen dus geen naalden en spuiten aan te pas
  • Je hebt direct de uitslag . Geen 6 tot 8 weken wachten
  • Er wordt interstitieel gemeten. D.w.z. de fase nog voordat het in het bloed komt, waardoor er preventief kan worden opgetreden. Nog voordat het lichaam daadwerkelijk de symptomen laat zien.
  • De meting is 100% wetenschappelijk onderbouwd
  • Het is een Medisch A apparaat en wordt in verschillende ziekenhuizen al ingezet.
  • Door de uitstekende “follow up ” lay-out zie je direct de vooruitgang in beeld. 
  • Ideaal om preventief een periodieke APK te doen