timeforchange

3 januari 2013 het nieuwe jaar is weer in volle gang en dat merk je gelijk . Iedereen is weer druk met nieuwe  “ goede voornemens ” en wil er dit jaar weer het allerbeste van maken. Vooral het aantal hardlopers is drastisch toegenomen in het straatbeeld, maar ook de sportscholen zijn in deze periode afgeladen vol met de goede voornemen sporter. Niet zo gek als je bedenkt dat het goede voornemen dat eigenlijk ieder jaar weer op nr 1 staat afvallen is. 

Waarom willen mensen toch zo graag afvallen ?  en waarom heb je daar de start van een nieuw jaar voor nodig ? Ik denk namelijk dat er veel mensen zijn die ieder jaar hetzelfde voornemen maken namelijk afvallen. Dan gaat het 2 weken misschien 3 maanden goed, dan houdt het dieet op en zijn ze inmiddels helemaal gek geworden van alle soepjes , sapjes, shakejes enz. dat ze uit alle macht alles wat ze de afgelopen periode niet hebben mogen eten naar binnen gaan schuiven .

En weer komt bij mij de vraag naar boven waarom ? waarom je lichaam en geest zo laten afzien ?

Zou het niet veel beter zijn om een patroon aan te nemen dat je wel kan vasthouden dus eigenlijk niet op dieet gaan maar op een lifestyle ?  Hoe fijn zou het zijn om gewoon normaal te kunnen leven zonder weegschaaltjes , shakebekers,  enz af en toe lekker los gaan op een chocolade taart en toch aan het eind van de rit niet meer ‘ afvallen’ in je lijst van je goede voornemens te hebben staan !

Kortom je focus verleggen van het verliezen van gewicht naar het gezonder gaan leven .

Met de personal hormonal profiling methode is dit zonder meer te bereiken. Je vetopslag wordt in kaart gebracht en in combinatie met  een vragenlijst wordt er een profiel samengesteld dat op dat moment van toepassing is op jouw lichaam. Bij het profiel zit een advies mbt je voeding, lifestyle, supplementen en training dit alles is enkel en alleen gericht op jouw eigen lichaam. Je hebt nu dus eigenlijk  alles in handen om via de kortste weg je lichaam weer gezond en fit te krijgen en een gezonde lifestyle aan te leren.

Doordat je gedurende het traject pro-actief gecoacht wordt en je de beschikking hebt over een grote bibliotheek met veel info over voeding en hormonale balans is het geen zware opgave om dit alles te implementeren in je dagelijks leven en het tot een lifestyle te maken. Benieuwd wat andere er van vonden ? Kijk hier voor de resultaten .

Wil jij ook “afvallen” nu ook eindelijk voorgoed van je lijstje kunnen schrappen ? Maak dan gelijk een afspraak en je kunt volgend jaar een nieuw voornemen op je lijstje zetten !!

just do it !

just do it !