Personal Hormonal Profiling

Onderzoek heeft aangetoond dat ouder worden, gezondheid en lichaamssamenstelling meer verband met elkaar hebben dan voorheen werd gedacht. Hormonen blijken hier de ‘missing link’ te zijn.

Personal Hormonal Profiling™ is een revolutionaire methode waarmee je jezelf zowel vitaler als jonger zal gaan voelen en waarmee je tegelijkertijd vet kan verliezen op jouw specifieke probleemgebieden!

Het PHP- protocol werkt 100%, maar werk jij ? 

Het PHP - protocol is niet voor iedereen....

  • Wil jij je Fitter, Energieker voelen en er Naakt beter uitzien in de spiegel ? 
  • Ben je bereidt om 3 a 4 x per week ECHT te trainen  ? 
  • Ben je bereidt om alles wat je al weet en hebt gedaan te vergeten ? 
  • Heb jij doorzettingsvermogen en denk je in oplossingen ?
  • Heb je voldoende motivatie om te doen wat je moet doen, GEEN EXCUSES !? 

Wanneer je 1x Nee hebt moeten antwoorden, dan is PHP niet iets wat bij je past. Dat is absoluut geen ramp, want met de Es Teck total body scan heb ik een prima alternatief voor je. 

Heb je 5x volmondig JA, kunnen zeggen ?

Van Harte !  , maak snel een afspraak via onderstaande link en laat je verbazen over wat PHP voor je kan doen !

 

 

Hoe werkt het ? 

 

Een voedingsadvies is in de basis voor iedereen hetzelfde. Iedereen die ik spreek vertelt me dat ze gezond eten. Maar toch komen ze bij mij met de vraag hoe ze er beter uit kunnen zien in de spiegel . Om echt resultaat te behalen , is het noodzakelijk dat het advies dat je krijgt specifiek op jouw lichaam geschreven is. 

N.a.v. een 12-punts huid plooimeting en een uitgebreide vragenlijst brengen we je hormonale disbalans in kaart.

Hormonen reguleren namelijk o.a. je stofwisseling, eetlust, waar en hoeveel vet we opslaan, ook hoe we ons voelen wordt hormonaal bepaald. 

Door je voeding aan te passen en te trainen volgens jouw specifieke behoefte, komt je lichaam hormonaal beter in balans en zal je je Fitter gaan voelen en er Strakker uitzien in de spiegel.

Daarnaast zal je merken dat andere ongemakken als opgeblazen gevoel, winderigheid, moodswings, energie-dipjes enz. minder zullen worden of zelfs helemaal verdwijnen. 
 

Gegarandeerd resultaat


De mensen die je voor zijn gegaan in deze lifestyleverandering, staan verstelt van de resultaten die personal hormonal profiling (PHP) met zich mee kunnen brengen. Ik durf dan ook gegarandeerde resultaten te beloven op het moment dat je alles doet zoals ik het zeg. Dit betekent in de praktijk dat als je 80% goed doet, er nog genoeg plek over blijft voor momenten dat je geen PHP voeding tot je beschikking hebt.


Investeer in jezelf en maak direct een afspraak ! 

Gewichtsverlies is het verkeerde doel. Je gewicht is niet belangrijk, concentreer je liever op spieropbouw en vetverbranding

Sabine Meeuwis

Na een burn-out in 2008 waar ik maar niet van leek te herstellen en jarenlang verschillende diëten te hebben gedaan, waarin ik periodes afviel en daarna net zo veel of meer aankwam, kwam ik begin november 2012 in contact met Bram.

Hij vertelde mij over personal hormonal profiling en het eten volgens Caveman en het Paleo principe, waar ik nog nooit van gehoord had. Ook had ik zelf nooit bedacht dat ik me onder andere psychisch en lichamelijk zo slecht kon voelen door o.a. een disbalans in mijn hormonen en verkeerd eten.

 Ik ben vol goede moed aan de slag gegaan met het maken van een weekmenu om het voor mezelf overzichtelijk te maken en tevens met krachttraining. In het begin moest ik erg wennen aan de andere manier van eten, de langere bereidingstijd en het gericht inkopen. Geen brood, geen pasta, geen aardappels, veel groenten, kip, vlees, vis, noten, eiwitten etc. Vooral ik toentertijd als broodverslaafde vond dat behoorlijk heftig.

 Ik deed de trainingsschema’s keurig en trouw 3 keer in de week ongeveer een uur en dat doe ik nu nog steeds.

 Langzaam maar zeker zie ik mijn lichaam veranderen en merk ik vooral dat ik veel meer energie heb dan voorheen. De ‘suikerdip’ die ik iedere dag had na mijn lunch, is verdwenen. Ik eet 6 keer per dag en heb bijna nooit meer een ‘hongergevoel’ of behoefte aan suiker. Mijn huid is zachter en soepeler, mijn stoelgang is verbetert en ik voel dat ik meer draagkracht heb om de psychische dalen die ik nog steeds af en toe heb, te kunnen dragen.

 De meting die we ongeveer eens per 6 weken doen werkt voor mij enorm motiverend! Iedere keer zie ik weer een positief resultaat en dat stimuleert weer om lekker op dit pad door te gaan. Van de 7 dagen in de week hou ik mij zeker 5 dagen (of meer) streng aan deze lifestyle. Soms laat ik mij ook eens verleiden door een heerlijke zak patat, een etentje, of een borrel met een bittergarnituurtje, om daarna meteen weer terug te keren in deze lifestyle. Aan de resultaten merk ik dat ik die marge ook heb. Doordat ik mezelf af en toe deze dagen toe sta en gun, en er ook gewoon van geniet, blijft het heel goed vol te houden.  

 In het begin had ik heel veel vragen waar ik altijd mee terecht kon bij Bram, dezelfde dag of zelfs hetzelfde uur had ik nog antwoord, dat vind ik ontzettend prettig. Verder heeft Bram veel goede tips en adviezen gegeven en heb ik veel van hem geleerd.

Het proces van bewustwording is iets wat ik echt zelf heb moeten ervaren, daarom werkt het ook zo goed, omdat ik nu weet waarom ik het doe. Ik vind dat Bram mij daarin perfect heeft ondersteunt.

 

Bedankt Bram!

Ton

Owner mindz & co - Personal hormonal profiling
www.mindz-en-co.nl

Sinds juli ben ik actief met de hormoon profiling.  Nooit geweten dat je gevoelswereld zich zo snel kon aanpassen, zonder al te veel problemen. Naar mate je leeftijd vordert groeien de ongemakken, logisch want de jaren laten hun sporen achter :).  Mijn verhaal zal niet verschillen met anderen, ongemakken openbaren zich en hebben invloed op je zijn.

Last hebbende van eczeem, kapotte knieen en heupen en een lichtelijk buikje begon ik aan mijn "profilingreis" en niet zonder resultaat. Inmiddels ben ik 10 kg afgevallen, heb ik nauwelijks meer last van knieen of heupen. En het mooie is ik heb het allemaal zelf gerealiseerd zonder dat het bovenmatige moeite heeft gekost.  Een investering van 3 x 20 minuten "workouts" per week en doordacht met je boodschappen omgaan. Met als resultaat "flow"

Het geheel heeft mij aan het denken gezet in mijn werk als coach. Sinds kort heb ik voeding en bewegen in mijn programma opgenomen, dat dit zijn effecten sorteert mag duidelijk zijn. Bram bedankt voor de nieuwe inzichten en de balans die ik lichamelijk heb teruggevonden.

Ton, 64 jaar, Maastricht

Sarina Richartz

Owner Imove
http://imove.co.nl/

Ik heb nog nooit een dieet gevolgd, maar toen Bram over de hormoonbalans vertelde had ik voor t eerst wel iets van wauw dit houd zoveel meer in.

Ik ben zelf personal trainster en yogadocent. En mijn werk kost lichamelijk veel energie.

Ik voelde dat ik minder energie had de laatste tijd en vaak uit balans was. Daarnaast door het bewegelijke werk, het idee dat ik spiermassa verloor. En had vaak last van mijn darmen.

Doordat ik met Bram aan de slag ben gegaan voel ik me veel fitter en sterker. En de manier van eten is zoveel lekkerder. Ik heb net als lunch surinaamse kip met bootjes met geitekaas gemaakt, heerlijk!

Ik ben minder snel uit balans en kan weer een hele hoop aan. En daar krijg ik weer inspiratie van.